Ty plüss Beanie Babies 15 cm Mancs Őrjárat - Rubble

A Mancs őrjárat mesefilm sorozat hőse a mentő akciók során minden akadályt elhárít, elszállít melyek esetleg a csapat útjába kerülnének. Tarts te is a probléma megoldó buldoggal, Rubble kutyussal! Mérete 15 cm.
2 195 Ft
Cikkszám:
61696
Termék részletei
61696

Adatlap

Márka
Mancs őrjárat
TY plüss
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
1 795 Ft
A szerelmes kaki emoji plüsspárna mosolyt csal mindenki arcára. A plüsspárnát adhatod ajándékba, vagy veheted magadnak, hogy legyen valami, ami még a borongós napokat is bearanyozza. Mérete: 32 x 32 cm.
1 795 Ft
Minden cicakedvelőnek ajánljuk, mivel annyira aranyos és bájos, arról nem is beszélve, hogy plüss létére, mennyire imádnivalóan pihe-puha ez a smiley párna. Mérete: 32 x 32 cm.
7 695 Ft
Boogie sétáló plüss kutya nagyon jó áron . Minden készleten, gyors szállítás, megbízható játékbolti háttér. Rendelje meg tőlünk és azonnal küldjük.Találkozz BOOGIE-val! Az ölelnivaló plüss kiskutya, aki együtt szalad...
2 195 Ft
A puha tapintású Cuatro plüssfigura minden gyerek kedvence! Elkíséri őket az oviba, vagy a barátokhoz, este pedig őrzi álmukat! Ahogy kedvenc plüssállatkád rád néz, nem tudsz neki ellenállni, azonnal megöleled őt....

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.