Enchantimals Flap a madár plüss 35 cm

Patter Peacock egyike az Enchantimals lányoknak, akik nagyon közel kerültek a természethez és az állatokhoz, így maguk is különleges képességekre tettek szert. Az ő kis kedvence Flap a kismadár, aki most veled is szorosabb barátságot köthet, egy cuki plüss állat formájában. Mérete: 35 cm.
4 995 Ft 5 995 Ft
Cikkszám:
66798
Termék részletei
66798

Adatlap

Márka
Enchantimals
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
5 495 Ft
A Fur Balls játékok egy nagyon különleges élménnyel ajándékozzák meg a gyerekeket, ugyanis a dobozban egy kissé csatakos plüss állatka található, ami talán elsőre nem is fogja elnyerni a gyerekek tetszését. Azonban...
2 395 Ft
Hamar az egyik legnagyobb kedvenccé váltak ezek a csodaszép madarak az állatkertekben, hiszen különleges külsejükkel csak úgy vonzzák a tekintetet! A flamingót most Te is beszerezheted plüss formájában, amit élénk...
3 195 Ft
A piros ruhás malacka és négylábú társa részletgazdag kidolgozásuk mellett pihe-puha plüss anyagból készültek, így a vidám játékélményen felül a nyugodt alvást is garantálják számodra. Mérete: 35 cm.
Pokémon Pikachu plüss 45 cm
ÚJ
9 795 Ft
A legnépszerűbb Pokémont Ash hűséges társát, Pikachu-t, most plüssként is megszerezheted. A vidám Pokémont mostantól mindenhová magaddal viheted.

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.