Playbox kreatív szett - fémes gyöngyök

Készíts gyönyörű, fémesen ragyogó karkötőt vagy nyakláncot, mellyel meglepheted barátnőidet vagy magadat. Az ékszerek elkészítéséhez a készletben a 480 db stílusos, műanyag gyöngy mellett 5 méter gumis zsinórt is találsz.
2 595 Ft
Cikkszám:
50822
Termék részletei
50822

Adatlap

Márka
Egyéb
Korosztály
5-7 év
8-12 év
Nem
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
1 795 Ft
Te hogyan képzeled el kedvenc állataid helyét? Ennek a füzetnek a segítségével könnyedén meg is tervezheted, majd díszítheted a matricák használatával! Mérete: kb. 25 x 33 cm.
2 995 Ft
A mandala nyugtat, regenerál, növeli az agyi kapacitást, harmonizálja a két agyfélteke közötti kapcsolatot, segíti az összefüggések felfedezését és jótékony hatással van a tanulási folyamatra. A kiegészítő sablonok,...
1 995 Ft
A Színezd ki! farmos színező tekercs egy 3 méter hosszú, felcsavarható, óriás színező! Ha befejezted a színezést, tekerd fel, bármikor folytatni tudod!Mérete: 300 x 23 cm.
2 995 Ft
Ha nagy szakértője vagy a divatnak, akkor itt az ideje, hogy saját szetteket tervezz! Csak ezt a füzetet kell fellapoznod és máris rendelkezésedre állnak az előre megrajzolt modellek, a matricák, a sablonok és a...
4 395 Ft
Válaszd ezt az elképesztő színű homokgyurmát, amely szemkápráztató neon pink színű és meglátod így nem csak a gyurma különleges állaga miatt lesz élmény az alkotás, hanem az egyedi színe miatt is. A gyurma tömege 680 g.
1 995 Ft
Tudod, hogy milyen egy igazi farm élete? Most te tervezheted meg, ehhez az előre megrajzolt lapok és a matricák is a segítségedre lesznek! Tervező füzet előrajzolt lapokkal és 435 matricával, kb. 30 x 25 cm-es méretben!

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.