Halloween tök, ördög, denevér kalapok

Mókás vigyorgó tök, denevér, ördög kalap gyerekeknek halloweenre. Az ár egy kalapra vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik betűjelűt kéred.
995 Ft
Cikkszám:
66840
Termék részletei
66840

Adatlap

Márka
Egyéb
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
1 295 Ft
Boszorkány jelmezekhez elengedhetetlen kiegészítő. A seprű műanyag nyéllel rendelkezik és színes csillogó szalagokból készült. Az ár egy termékre vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik színt kéred. Mérete: 92 cm.
995 Ft
Légy a farsangi partyk legijesztőbb vámpír figurája! Öltözz be vámpírnak, és helyezd fel ezt a fogsort a még nagyobb hatás elérése érdekében!
995 Ft
Dobd fel a szülinapod egy igazi arcfestős partival és a fiús arcfestékekkel! Rejtőzz el, ha katonásdit játszotok, fess magadra zöld és barna foltokat, így nem fognak észrevenni! Vagy akár lehetsz kalóz is, ha a...
5 195 Ft
Zorro oltalmazta a gyengéket és kiszolgáltatottakat, és bosszút állt az elszenvedett igazságtalanságokért, visszaadta az elnyomott kaliforniaiaknak szabadságukat. Most itt az alkalom hogy belebújj egy igazi Zorro...
2 995 Ft
Most különleges boszorkány lehet belőled, aki az erdei kunyhójában ötli ki az újabb varázslatokat, és keveri a bájitalokat. A seprű nem a készlet része. Mérete: 116 cm.

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.