Spanyol legyező Halloween-re

Ha szeretnél  spanyol báli jelmezt magadra ölteni, vagy egy dívaként tündökölni, akkor ez a legyező elengedhetetlen kiegészítője lesz. Az ár egy legyezőre vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik betűjelűt kéred.
795 Ft
Cikkszám:
66837
Termék részletei
66837

Adatlap

Márka
Egyéb
Korosztály
8-12 év
Tini
Örökifjú
Nem
Lány
Címkék
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
695 Ft
Egy szülinapi buliban sosem elég a lufikból, hisz nem csak remek játék hanem szuper dekoráció is egyben. Ennek a csomagnak a különlegessége, hogy a felfújást követően akár 15 órán keresztül is világít.
895 Ft
Farsangra vagy halloween bulira készülsz? Már csak az arcfesték hiányzik? Nem kell hozzá nagy kézügyesség, könnyedén meg tudod rajzolni partisminked kontúrjait ezekkel a zsírkrétákkal.
1 895 Ft
Egy igazi jelmezhez, vagy kémes játékhoz feltétlenül szükség van egy élethű pisztolyra. Ez a pisztoly abban különleges, hogy hangtompító van hozzá, mely, ugyan úgy, mint a valódi pisztolyba, belecsavarható. A pisztoly...
1 595 Ft
Ez a fantasztikusan élethű rövidcsövű forgópisztoly minden farsangi bulin megállja a helyét mint jelmez kiegészítő. 8-as rózsapatronnal még a lövés hangját is élethűen utánozza. Patront külön tudsz vásárolni hozzá...

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.