Nagyító

Ha szeretsz odafigyelni a részletekre és minden apróságot alaposan meg szoktál vizsgálni, akkor ez a nyeles nagyító tökéletes választás, hiszen a segítségével tüzetesebben megvizsgálhatod a környezetedet, hiszen a nagyító ötszörös nagyítás még az igazán apró részleteket is jól láthatóvá varázsolja. A nagyítónak számtalan területen veheted hasznát, akár bélyeget gyűjtesz, akár rovarokat vagy lepkéket szeretnél alaposabban tanulmányozni, de még egy kellemetlen szálka eltávolításánál is nagyon hasznos lehet.
995 Ft
Cikkszám:
67227
Termék részletei
67227

Adatlap

Márka
Egyéb
Korosztály
5-7 év
8-12 év
Tini
Örökifjú
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
495 Ft
A felfújható nyakpárna segít a hosszú utakon, hogy pihenni tudj. A nyakpárna kényelmesen tartja a fejet,így akár szundítani is tudsz a jármű ülésén. Mérete: 37x24x10 cm.
2 795 Ft
Tárd fel egy valaha élt, veszélyes dinoszaurusz csontvázát a csomagban található kőtömbből! Segítségedre lesznek a csomagban található szerszámok! A megtalált darabokat állítsd össze egy komplett csontvázzá! A...
795 Ft
Tedd a táncod látványosabbá a szivárványos szalaggal! A szalagot tánc közben lengetheted, és ha forogni kezdesz, a szalag spirálként fog körülötted tekeredni.
995 Ft
A bulik elengedhetetlen kelléke az villogó party bot. Az ár egy botra vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik színűt kéred.
3 995 Ft
Az egyrekeszes kialakítás cipzárral záródik amely tökéletes biztonságban tartja iskolaszereid. A nagy méretű belsőtérben a tankönyveid és füzeteid mellett a tolltartód is gond nélkül elférhet. Mérete: 31 x 25 x 10 cm.
2 795 Ft
Ebben a doktortáskában mindent megtalálhatsz, ami a gyógyításhoz szükséges: injekciós tűt, sztetoszkópot, ollót, gyógyszereket, szemvizsgáló szerkezetet, és még egy reflexvizsgáló kalapácsot is!

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.