Disney Hercegnők mini Aranyhaj Magical Movers figura

Kedvenc Disney Hercegnőddel, Aranyhajjal most egy igazán különleges játék keretein belül találkozhatsz, hiszen az egyszerű működési elven alapuló Magical Movers technológia különleges látványt nyújthat számodra. Egyszerűen csak helyezd fel Aranyhajat az emelvényre és húzd meg egy hirtelen mozdulattal az oldalt található fogantyú segítségével a benne található kötelet és máris gyönyörködhetsz Aranyhaj kecses forgásában. A szettben egy Aranyhaj figura és egy emelvényt található.
2 995 Ft 3 195 Ft
Cikkszám:
64831
Termék részletei
64831

Adatlap

Márka
Disney
Korosztály
3-4 év
5-7 év
8-12 év
Nem
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
4 495 Ft
A Toy Story mesesorozat összes részében felbukkanó Rex természetesen a 4. epizódban is fontos szerepet kapott, hiszen igazán népszerű karakter és hatalmas hírnévre tett szert az ügyetlenségével, a félénkségével és a...
4 195 Ft
A Hófehérke és a hét törpe című Disney rajzfilm egy igen emlékezetes történetet mesél el, melyben megismerkedhetünk egy csodaszép lánnyal, akit szépségéért üldöz a gonosz királynő. Megismerkedik hét törpével akikkel...
895 Ft
A népszerű Trollok rajzfilm szereplőit rejtik ezek a kapszulák. Az 5 cm-es figurákat a kulcsodra vagy a hátizsákodra is felakaszthatod így mindig veled lehet. Az ár egy figurára vonatkozik, ami zsákbamacska.
4 495 Ft
Bo Peep a Toy Story pásztorlánykája egy részletgazdagon kidolgozott, 20 cm-es játékfigura formájában lehet a tiéd. A figura végtagjai mozgathatók és a megszólalásig hasonlít a filmben látott eredeti karakterre.

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.