Labda

Játék kereső
Pattogó villogó labda Pattogó villogó labda
ÚJ
695 Ft
Különböző színű szemek bújtak el ezekben a pattogó labdákban! A labdákban színes csillám is úszik, mely rázásra, pattintásra megtölti a labdát!
695 Ft
A színes, számtalan kis tüskével rendelkező bolyhos labda a gyerekek kedvenc játékszere lesz, hiszen rendkívül vidám hangulatot hoz a játékba élénk színeivel. A huroknak köszönhetően pedig könnyen felakasztható...
595 Ft
Irány az udvar és dobáljátok egymásnak a labdát, focizzatok, kosarazzatok, pattogtassátok vagy találjatok ki újabb és újabb labdajátékokat. Mérete: 23 cm.
1 995 Ft
A Mancs őrjárat meséből megismert kutyusok mintázzák ezt a nagyméretű labdát. A világoskék labda puhább anyaga miatt pattogósabb, így még érdekesebb a játék. Mérete: 35 cm.
495 Ft
Földgömb gumilabda, mellyel a gyerekek játszva tanulhatnak! Ha úgy van kedvük, játszhatnak, de akár a világ országainak elhelyezkedését is tanulmányozhatják. A labda mérete: 7,5 cm.
1 995 Ft
A piros-fehér, fekete-fehér és kék-fehér színben kapható John focilabdák 5-ös méretűek. A focilabdák súlya körülbelül 260-280 gramm, felületük fényes PVC. Az ár egy db-ra vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik...
495 Ft
Hercegnős softball labda a legkisebbeknek. Könnyen tisztán tartható, belseje szivacsból készült, így könnyű megfogni, alig van súlya. Emiatt jó választás lehet játékként a nyaraláshoz, a kerti időtöltéshez.
595 Ft
A fagyikkal vagy sütikkel díszített gumilabda igazán jó választás lehet, puha gumi anyaga biztonságos használatot garantál. Méret : 23 cm. Az ár egy db-ra vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik betűjelűt...
3 995 Ft
A csomag tartalma 100 db 6,5 cm-es színes játéklabda, amiket akár medencébe vagy játéksátorba is bele lehet csempészni örömet szereezve ezzel a gyerekeknek.
1-12 / 24 elem mutatása

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.