Homokozó

Játék kereső
995 Ft
A szettben egy vödröt, egy szitát, egy homokozó formát, egy lapátot és egy gereblyét találhatsz melyek segítségével felépítheted saját homokvárad falait. Töltsd meg a vödröt vizes homokkal majd fordítsd a tetejére és...
995 Ft
Az ínycsiklandó muffin süteményeket már a homokozóban is elkészítheted ! A szettben több színes muffin alakú formát találsz, a kanál segítségével pedig könnyedén lapátolhatod a homokot.
1 595 Ft
A nagy méretű vödör belseje rengeteg kiegészítőt tartalmaz melyekkel tökéletesen kidolgozott fagylaltokat és muffinokat alkothatsz. Használd a műanyag tölcséreket és helyezd bele a gombócokat a fagyis kanalad...
795 Ft
Ebben a készletben adott minden ahhoz, hogy egy kis játék keretében homokból készült fagyit kínálj a játszópajtásaidnak. A kanál segítségével szép kerek gömböket tudsz a színes tölcsérekbe pottyantani.
995 Ft
Remek kiegészítés lehet ebből a készletből, hiszen most nemcsak a lapátot tartalmazza a szett, hanem a gereblyét is.Egy igazán pompás szerszám együttes mely jó sokáig örömet fog okozni gyermekének. A kialakításakor...
495 Ft
Formázz kedvedre a homokozó formákkal! Az autó, repülő és delfin formákkal és egy kis kreativitással izgalmas játék veheti kezdetét.
895 Ft
A szuper homokozó szetteddel most megismerheted az építészet szépségét. Építs meg bármit, amit csak szeretnél! A kis homokozó szett része a vödör, a szita, a lapát, a gereblye és a két formázó.
595 Ft
Szeretnél egy új várat építeni a homokozódba de nincs hozzá építőkészleted? Ne csüggedj ez a kisméretű, 3 elemből álló homokozó szett gyermekeknek tökéletes választás. A szett része a vödör, a lapát és egy forma.
1 195 Ft
Ezzel a nagy hullámos vödrös hét darabos homokozó szettel te lehetsz a tengerpartok királya és megannyi várat és épületet építhetsz. A szett tartalma egy vödör, egy szita, egy lapát, egy gereblye és három homokozó forma.
1 095 Ft 1 495 Ft
Most még vidámabb lesz a homokozás ezzel a szuper Mancs őrjáratos készlettel. A készletben egy gereblye, egy lapát, és két homokozó forma is helyet kapott.
1 995 Ft
7 részes homokozószett egy bohóchallal díszített 22 cm átmérőjű homokozóvödröt, egy szitát, egy lapátot, egy gereblyét, egy homokozó formát, egy locsolókannát és egy vitorláshajót tartaémaz.
1-12 / 32 elem mutatása

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.